Karabük Mehmet Mescier Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Vizyon: Yaşantı zenginliği sağlayıcı sosyal, kültürel sportif faaliyetlere aktif katılımı sağlayan, ailelerin eğitim sürecinin bütün kademelerinde yer aldığı, bağımsız yaşama giden yolda becerilerle donatan, iş ve meslek edinmeleri için gerekli bilgi ve becerilere sahip bireyler yetişmelerini sağlayan, inanç ve anlayış ile sabır, sevgi ve hoşgörü içersinde hizmet veren bir kurum olmak.

Misyon: Tedavi ve rehabilitasyon gereksinimi olan kursiyerlerimizin kendilerine yetecek kadar temel bilgi beceri ve alışkanlıklarla donatmak, sosyal yönden gelişmelerini sağlayarak topluma uyumlarını kolaylaştırmak, özel yöntem ve teknikler kullanarak problem davranışlarını söndürmek veya en aza indirgemek, Türk Milli Eğitim Sistemimizin esasları doğrultusunda eğitimlerini gerçekleştirerek iş ve meslek sahibi olmalarını sağlamak.

Başarılar: Okulumuz ulusal yarışmalarda Atletizm,Masa Tenisi,Kayak,Cirit Atma,Disk Atma,Basketbol,Bocce,Cimnastik alanlarında dereceleri vardır.

Saatler: 09.00-14:20
Isınma: Doğalgaz