Adnan TAŞLIYAN - Okul Müdürü

KARABÜK  DOĞUMLU İLK, ORTA VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ EĞİTİMİNİ KARABÜKTE BİTİRMİŞTİR, DAHA SONRA GAZİ ÜNİVERSİTESİ - TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ - MAKİNE EĞİTİMİ BÖLÜMÜ BİTİRMİŞTİR , ARDINDAN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ - İKTİSADİ VE İDARİ PROGRAMLAR BÖLÜMÜ BİTİRDİKTEN SONRA BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ - FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ - MAKİNE EĞİTİMİ  DALINDA YÜKSEK LİSANSINI TAMAMLAMIŞTIR.

SIRASIYLA AŞAĞIDAKİ GÖREVLERDE BULUNMUŞTUR Samsun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karabük Endüstri

Meslek Lisesi Md. Yrd, Karabük Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü, Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü, İl Milli

Eğitim Strateji Şube Müdürü, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Karabük Mehmet Mescier Özel Eğitim Uygulama Okulu 3.

Kademe Müdürlüğü ( Halen Devam Ediyor )

Ayrıca Karabük Valiliği Proje Koordinasyon Birim sorumlusu olarak görev yapmıştır .

AB PROJELERİ , KALKINMA AJANSI PROJELERİ VE  KOSGEP PROJELERİ KONUSUNDA  ÇALIŞMALAR YAPMAKTADIR